Oldalak

2009. május 16., szombat

Magyar Scrapbook Nap

Múlt szombaton volt a Magyar Scrapbook Nap - és bár az utolsó pillanatban is variálódott a program, azért klassz volt minden :-) Úgyhogy sikerült egy kis nyomot hagyni :-)


Délelőtt a Képzelet művészellátó és hobbiboltban volt egy kis tali. Összesen 8-an voltunk, de csak 5-en alkottunk. Az egyik tulaj csak lelkesedett, meg közben kiszolgált, és az egyetlen férfi résztvevőnk is csak fényképezett (bár közben Ő is teljesen belelkesült, és mondta, hogy majd ha egyedül lesz a boltban, alkot ő is, mert milyen tök jó :-))
Először persze albumot és egyebeket nézegettünk ;-)
Az üzlet közepén van egy nagy kerek asztal, a körül alkottunk - így akik betévedtek vásárolni, mind sasoltak is, mit művelünk :-)) Ééééés többen jelezték is, hogy hű, ez őket is érdekelné, ha még lehetne majd később ilyet rendezni. Nanáhogy lehet :-)
Aztán alkottunk... a papírokat, ragasztót, krétákat Zitáék biztosították - köszönet értük!! Mivel csak egy fényképet hozott mindenki, másik vázlatot kerestünk (persze készültem előre ;-). Kis egyszerűt :-)) Viszont tintáztunk, krétáztunk, gyűrtünk, téptünk, smirgliztünk :D

Papírválogatás a kerekasztal körül :-)

Közben Zita méretre vágta nekünk az alapként használt fehér kartont.

Nekiláttunk...

Az elmélyült alkotók :-)

A hangulat scrap talihoz méltóan nagyon jó volt! Sajna az idő korlátozottsága miatt nem tudtuk befejezni, de mindenki megígérte, hogy majd lefényképezi - és a kész művet be is viszi az üzletbe :-) Íme, eddig jutottunk:

Aliz (Edit lánya)

Zita lánya

Saci

Edit

És végül az enyém tök csupaszon :-)

Délután pedig az Alkotóműhelyben volt a már szokásosnak mondható tali. Izzie és Timcso már előbb ott volt, aztán betoppant a tulaj egyik ismerőse is leánykájával. Aztán persze egymás műveinek csodálása és duma jött - közben én hazarohantam, mert Zuram kissé lerobbant egészségileg, Bars meg fogzik és anyás - de azért még visszamentem egy laza órára pecsételgeni :-) Réka ugyanis megengedte, hogy a szuper művészpecsétjeit használjuk - köszi!! Timcsonak meg köszi a tintáért!



Remélem minden scrappernek legalább ilyen jól telt a napja :-) Köszi, hogy benéztél!

4 megjegyzés:

Timcso írta...

Hana, Hana! Ezek a fotók! Na megállj csak!!:)) Biztosan nagyon jól telt a délelőtti program is és a fotók alapján nagyon lelkes kis csapat jött össze!

Unknown írta...

Szia Hana! Ez a tali hol volt Veszpremben?

{Hana} írta...

Hát, Timi, így jár akinél nincsen gép :-)) Igen, jó volt - ha ráérsz legközelebb, gyere :D

{Hana} írta...

Julia! Írok emailt, csak írd meg hova!! Küldd el légyszi az emailcimed ide: floramiko@gmail.com