Oldalak

2009. február 3., kedd

All You need is LOVE - Simonéktól/ from SSS :D

Már megvannak egy jó ideje, de csak most jutottam blog-közelbe. Miután megérkezett a pecsét, majdnem 1 hetet várnom kellett, hogy alkothassak! :O Az első 2 darab nem esküvős, de majd csak később jönnek, mert az egiyk meglepi...
Ezeket egy barátnőmnek készítettem mutatóba a Simon Says Stamps ALL MY LOVE Wedding Exclusive Szettel.
1. Egy kilincs akasztó - ami minden nászutasnak jól jön ;-) Milton lepkék, rózsák, gombok - nem véletlenül van mindenből 2 ;-)
These are ready for a while, but I just didn't have time for blogging :( When the stamps arrived, I had to wait almost 1 week untill have time to create! :O The first 2 ones aren't wedding stuffs, but they would come later, 'cause one of them is a surprise...
I made these ones for a frined of mine with my Simon Says Clear Stamps ALL MY LOVE Wedding Exclusive Set, to show her some wedding ideas.
1. A doorhanger - a "must have" for the Honeymoon ;-) Butterflies, roses, white+black buttons - yes, 2 of all ;-)



2. Csomagcimke a nászajándékra - vagy nászajándékba, hogy az ifjú pár tehesse a bőröndjére ;-) Az ifjú pár egy lakatlan szigeten + "All you need is love" felirat ötlete nem az enyém, egy esküvős oldalon láttam.. valahol.. valamikor...
2. Tag onto the present - or as a present, that the Couple can put on their suitcase ;-) The idea of the Couple on an island + text "All you need is love" isn' t mine, I saw it on a wedding homepage... somewhere.. a while ago...


3. Ültetőkártya. A mi nevünk szerepel rajta + a Hugomé.. ha már egyszer anno nem lettem készen időben :( Autó saját firka ;-)
3. ??? Uhh... I don't know the name of this thing, but hope You know, what is it:O I wrote our name on it (and my Sis'), beceause I couldn't finish our own, when we had our wedding dinner :( (The car is my doodle ;-)


És egy esküvői gratuláció - szintén egy barátnőmnek. Már úgy szerettem volna egy ff lapot, és amikor kaptam ezt a Prima virágot, egyből ez ugrott be :-) A képen nem látszik, de gyönyörű ez a papír! Fényesebb picit, és nagyon-nagyon enyhén csillogós. Olyan igazi elegáns, visszafogott. Imádom!
And a Congratulation card for another friend. I wanted to make a b&w card for a while, and when I got this Prima flower, I knew that it would be perfect :-) You can't see on the photo well, but this white paper is beautiful! It's sparkling a little bit, and it's so elegant - I love it!



Köszi, hogy benéztél! Szép hetet! :D
Thanks for stopping by! And have a nice week! :D

1 megjegyzés:

Katica írta...

Nem értem eddig ide miért nem írtam?!
Annyira klasszak ezek az esküvős kütyük...főleg az autós ültetőkártya :-D
Majd nézz be hozzám :-)